EUROVISION: Παραδέχθηκαν λάθη οι Ισραηλινοί και απολογήθηκαν στην κυπριακή αποστολή – VIDEO

EUROVISION: Παραδέχθηκαν λάθη οι Ισραηλινοί και απολογήθηκαν στην κυπριακή αποστολή – VIDEO

Για όλα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ σχετικά με τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και αφορούν την κυπριακή αποστολή, ενημέρωσε η Εύη Παπάμιχαηλ.

Μιλώντας την Κυριακή (12/5) στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Τρεις λαλούν» η Αρχηγός της κυπριακής αποστολής στο Τελ Αβίβ, Εύη Παπάμιχαηλ, εξήγησε ότι μετά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τον ήχο στην πρώτη πρόβα, έγινε sound check  στην δεύτερη, που διήρκησε αρκετή ώρα, μέχρι να μείνει ευχαριστημένη και η Τάμτα και όσοι τραγουδούν.  

Μάλιστα, ο υπεύθυνος ήχου έκανε κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες έλαβε η Τάμτα, αλλά όπως εξήγησε η κα. Παπάμιχαηλ και από την πλευρά των Ισραηλιτών, έγιναν κάποια λάθη τα οποία αποδέχθηκαν και απολογήθηκαν, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα τα φτιάξουν.

Όσον αφορά την δημοτικότητα της Τάμτα, η κα. Παπάμιχαηλ, είπε ότι έχει ήδη δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις τόσο στο Ισραήλ, όσο και σε άλλες χώρες όπου φαίνεται να λατρεύτηκε.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις πρόβες στο Ισραήλ, η Κύπρος 'έπεσε' μερικές θέσεις στα προγνωστικά και πλέον βρίσκεται στην 12η. 

Δείτε πιο κάτω όσα δήλωσε η κα. Παπάμιχαηλ στο «Τρεις λαλούν»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.