Συνεργασία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του διακεκριμένου ακαδημαϊκού κολλεγίου Tel-Hai του Ισραήλ

Συνεργασία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του διακεκριμένου ακαδημαϊκού κολλεγίου Tel-Hai του Ισραήλ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου επισκέφτηκε ο διεθνούς φήμης Καθηγητής και μέλος της διοίκησης του Tel-Hai College, Δρ. Mooli Lahad.

O Καθηγητής Lahad είχε πολύωρες συναντήσεις με τον Πρύτανη και μέλη του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Τα δύο ιδρύματα συμφώνησαν να προχωρήσουν στη θεσμοποίηση και την περαιτέρω προώθηση της μεταξύ τους συνεργασίας, με άξονες κοινά ερευνητικά προγράμματα, την ανάπτυξη εκπαιδευτικής τεχνολογίας, και την ανάληψη κοινών δράσεων σε εξειδικευμένα θέματα και θέματα αιχμής. Προστίθεται, έτσι, ακόμα ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα των διεθνών συνεργασιών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, καθώς το Tel-Hai College αποτελεί ένα από τα διακεκριμένα ερευνητικού χαρακτήρα πανεπιστημιακά κολλέγια του Ισραήλ και ένα από τα πιο δραστήρια ιδρύματα αυτού του είδους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.