Τα εκατομμύρια ευρώ που στοίχισαν τα δημόσια έργα στην Κύπρο – Ο απολογισμός του Υπουργείου

Τα εκατομμύρια ευρώ που στοίχισαν τα δημόσια έργα στην Κύπρο – Ο απολογισμός του Υπουργείου

Στα οδικά και άλλα δημόσια έργα που ολοκληρώθηκαν, σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη ή θα προωθηθούν, όπως και σε αυτά που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, πολιτική Αεροπορία, οδικές μεταφορές, συγκοινωνίες, ταχυδρομεία και αρχαιότητες, αναφέρθηκε σε διάσκεψη Τύπου η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του έργου του Υπουργείου Μεταφορών για την περίοδο Μαρτίου 2018 - Απριλίου 2019, η κ. Αναστασιάδου είπε αρχικά ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε πορεία αναδιάρθρωσης, αναφερόμενη συγκεκριμένα στην αναδιάρθρωση του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, τη δημιουργία κρατικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών αεροναυτιλίας, την αυτονόμηση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και τη δημιουργία Διεύθυνσης Δημόσιων Μεταφορών. Τα κύρια έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν όπως είπε το οδικό δίκτυο, την επέκταση των λιμανιών, τις νέες συμβάσεις δημόσιων μεταφορών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE