Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έριξε στη Serie C την Παλέρμο -λόγω της διαχείρισης του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι- που πανηγύριζε για την άνοδο της.

Σοκ για την Παλέρμο, η οποία έκανε τα σχέδια της για την Serie A αλλά τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει από την Serie C. Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας έπειτα από την πρόταση του αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

Στη Σικελία υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τον δήμαρχο του Παλέρμο, ο οποίος τόνισε σε δήλωση του ότι είναι ένα χτύπημα για όλη την πόλη και ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται όσα πέτυχε φέτος η ομάδα στο γήπεδο, ενώ η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι -ο οποίος έχει και ποινική δίκη στις 2 Ιουλίου- είναι ο ισόβιος αποκλεισμός του από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE