Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έριξε στη Serie C την Παλέρμο -λόγω της διαχείρισης του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι- που πανηγύριζε για την άνοδο της.

Σοκ για την Παλέρμο, η οποία έκανε τα σχέδια της για την Serie A αλλά τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει από την Serie C. Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας έπειτα από την πρόταση του αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

Στη Σικελία υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τον δήμαρχο του Παλέρμο, ο οποίος τόνισε σε δήλωση του ότι είναι ένα χτύπημα για όλη την πόλη και ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται όσα πέτυχε φέτος η ομάδα στο γήπεδο, ενώ η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι -ο οποίος έχει και ποινική δίκη στις 2 Ιουλίου- είναι ο ισόβιος αποκλεισμός του από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE