ΖΥΓΙ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο - Λιποθύμησε υπάλληλος

ΖΥΓΙ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο - Λιποθύμησε υπάλληλος

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εστιατόριο στο Ζύγι, το απόγευμα της Δευτέρας (13/5).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 15.23 το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε συσκευή υγραερίου σε κουζίνα εστιατορίου στο Ζύγι.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.14.

Από την πυρκαγιά ζημιά υπέστη η μαγειρική συσκευή, το φουγάρο εξαερισμού και εξοπλισμός της κουζίνας. Από τον καπνό και την θερμότητα ζημιά υπέστη η βαφή ολόκληρου του εστιατόριου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλιχτήρα νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Μια υπάλληλος του εστιατορίου (42 ετών από Μολδαβία) εξήλθε μόνη της από την κουζίνα και στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της.

Της παρασχέθηκαν οι Ά Βοήθειες και αφού ανάνηψε της χορηγήθηκε οξυγόνο από προσωπικό της Ε.Μ.Α.Κ. μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.