Στο ποδόσφαιρο τους «ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ» η φαγούρα…

Στο ποδόσφαιρο τους «ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ» η φαγούρα…

Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας στην Ομοσπονδία και στην Εκτελεστική, Νικ Νικολάου, έκανε την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου στους νταμπλούχους της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στο φούτσαλ. 

Το εν λόγω άθλημα και η πετόσφαιρα αντρών, δίδουν χαρές στους Ομονοιάτες. Τουλάχιστον σε όσους «συγκινούνται» από τις συγκεκριμένες επιτυχίες.

Στο ποδόσφαιρο, έχουν περάσει… αρκετά χρόνια (για το μέγεθος που λέγεται Ομόνοια) να σηκώσει τίτλο η ομάδα του τριφυλλιού.

Η τελευταία φορά που βγήκαν στους δρόμους οι Ομονοιάτες και πανηγύρισαν επιτυχία στο δημοφιλέστερο άθλημα, ήταν τον Μάιο του 2012, όταν κατέκτησε η ομάδα το τελευταίο της κύπελλο (νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στον τελικό του ΓΣΠ).

Προπονητής τότε, ήταν ο σημερινός διευθυντής ποδοσφαίρου, Νεόφυτος Λάρκου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE