Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα μετά από καταδίωξη - «Έσβησε» 20χρονος

Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα μετά από καταδίωξη - «Έσβησε» 20χρονος

Τραγική κατάληξη είχε τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5) η κλοπή αυτοκινήτου στην Φθιώτιδα για έναν νεαρό...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Protothema.gr μια παρέα από έξι Ρομά από τα Φάρσαλα, φέρεται να είχαν μεταβεί στην ανατολική Φθιώτιδα για να κλέψουν αυτοκίνητα.

Τελικά κατάφεραν να παραβιάσουν και να κλέψουν ένα αγροτικό από την περιοχή του Αχλαδίου ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας τους χάλασε τα σχέδια.

Οι τέσσερις εξ αυτών που επέβαιναν στο δικό τους όχημα - με το οποίο είχαν βγει για... δουλειά και ανήκε στον μοναδικό αλλοδαπό της παρέας - εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στο ΣΕΑ Αλμυρού με τη συνδρομή και δυνάμεων από τη Λαμία και τη Μαγνησία, ενώ το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά στο 2ο χλμ Φαρσάλων – Βόλου το αγροτικό με τους άλλους δύο Ρομά ηλικίας 20 και 17 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ για το θανατηφόρο τροχαίο την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Φαρσάλων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE