Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραψαν άνοδο ύστερα από την ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας για την επίθεση, με τους Χούτι να γίνονται ολοένα και ικανότεροι στην χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Χάλιντ αλ Φάλιχ, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «τρομοκρατική ενέργεια».

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο SPA, ο Φάλιχ εξήγησε ότι οι δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος το πρωί «drones», γεγονός που προκάλεσε «πυρκαγιά» και «μικρές ζημιές» σε έναν από αυτούς. Η πυρκαγιά έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE