Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Επίθεση με drone σε 2 σταθμούς άντλησης πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας - Επηρεάζει τις τιμές

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραψαν άνοδο ύστερα από την ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας για την επίθεση, με τους Χούτι να γίνονται ολοένα και ικανότεροι στην χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Χάλιντ αλ Φάλιχ, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «τρομοκρατική ενέργεια».

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο SPA, ο Φάλιχ εξήγησε ότι οι δύο σταθμοί άντλησης πετρελαίου έγιναν στόχος το πρωί «drones», γεγονός που προκάλεσε «πυρκαγιά» και «μικρές ζημιές» σε έναν από αυτούς. Η πυρκαγιά έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE