Σε επ' αόριστον απεργία οι εργοδοτούμενοι ορισμένου και αορίστου χρόνου

Σε επ' αόριστον απεργία οι εργοδοτούμενοι ορισμένου και αορίστου χρόνου

Σε επ` αόριστον απεργία κατέρχονται οι εργοδοτούμενοι ορισμένου και αορίστου χρόνου, σύμφωνα με σαπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα.

 
Σε ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα αναφέρει πως τα μέλη της κλιμακώνουν τα μέτρα, αφού μετά την 48ωρη απεργία, αποφάσισαν να κατέλθουν σε επ` αόριστον απεργία και το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκονται και πάλι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Μετά από τη συνεδρία, που είχαν τα μέλη του συμβουλίου της συντεχνίας, αποφασίστηκε όπως οι έκτακτοι και αορίστου χρόνου απέχουν από την εργασία τους τις επόμενες μέρες.
 
Η απόφασή τους, λήφθηκε μετά από τη διήμερη απεργία, που πραγματοποίησαν χθες και σήμερα, ως κλιμάκωση των μέτρων.
 
Η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα διεκδικεί τα ίδια δικαιώματα που έχουν οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.