EUROVISION: Στον τελικό η Kύπρος με την Τάμτα- Διπλός θρίαμβος

EUROVISION: Στον τελικό η Kύπρος με την Τάμτα- Διπλός θρίαμβος

 Στον τελικό του Σαββάτου 19/5 προκρίθηκε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision.

Η Τάμτα ερμηνεύοντας το REPLAY κατάφερε να εντυπωσιάσει με κοινό και κριτική επιτροπή να της χαρίζουν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά.

Η Κύπρος κατάφερε να δικαιώσει τα προγνωστικά που μας «έδειχναν» για φαβορί του 1ου ημιτελικού και ανακοινώθηκε από τις πρώτες χώρες που εξασφάλισαν την πρόκριση.

Διπλός θρίαμβος καθώς στον τελικό θα είναι και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα .

Δείτε τις 10 χώρες που προκρίθηκαν:

-Ελλάδα

-Λευκορωσία

-Κύπρος

-Σερβία

-Ισλανδία

-Τσεχία

-Σλοβενία

-Εστονία

-Σαν Μαρίνο

-Αυστραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.