Και τώρα… Νατέλ!

Και τώρα… Νατέλ!

Σειρά στον ΑΠΟΕΛ έχει πάρει το θέμα του Λέο Νατέλ με τους γαλαζοκίτρινους να επιθυμούν την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Το… σκηνικό με τον επιθετικό των πρωταθλητών δεν είναι τόσο απλό όσο αυτό του συμπατριώτη του, Καζού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτοικος Αρχαγγέλου και τη νέα χρονιά καθώς βρίσκονται σε αναμονή για να κλείσει η υπόθεση εδώ, ενώ υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

Υπάρχουν δυσκολίες όσον αφορά τον  Νατέλ, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Σάο Πάολο, ωστόσο με συντονισμένες προσπάθειες προσπαθούν να μείνει ο Βραζιλιάνος στην ομάδα.

Ο Ντομένικο Τέτι, θέλει να έχει αίσια κατάληξη για να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο πριν το… ξεσκαρτάρισμα για να δει σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, έτσι ώστε να βρει παίκτες με τους οποίους θα πορευτούν τη νέα σεζόν. Ο Νατέλ, είναι ένας από αυτούς, αφού με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει τους πάντες, στον «Αρχάγγελο» και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Όλα αυτά, κάνουν τους ιθύνοντες να τον θέλουν να συνεχίσει με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE