ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εξήλθε με άδεια χέρια ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εξήλθε με άδεια χέρια ο δύτης

(15/5 - 12:00) Εξήλθε της λίμνης ο δύτης, χωρίς να ανασύρει το οτιδήποτε. 

Με άδεια χέρια βγήκε γύρω στις 12:00 από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης που ερευνούσε την περιοχή όπου χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ, στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι το τσιμεντομπλόκ «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE