Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Περδίκης: «Πρέπει να καταδικαστεί η δήλωση Ντάνκαν»

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Βρετανού Υπουργού Ευρώπης σερ Άλαν Ντάνκαν, με την οποία χαρακτήρισε περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, είπε ότι η δήλωση Ντάκαν πρέπει να τύχει καταδίκης.

Πρόσθεσε πως δεν ικανοποιεί η διορθωτική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας και ανέφερε πως αποτελεί απόδειξη πως δεν είναι ικανοποιητικά και αποτελεσματικά τα μέτρα έλαβε η κυπριακή κυβέρνηση «και πρέπει να συνεχίσουμε πιο εντατικά, πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά τις ενέργειες μας για διεθνή καταδίκη και επιβολή κυρώσεων κατά τις Τουρκίας για τις επιθετικές της ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.