ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφές με ΑΕΚ Λάρνακας για Ασούμπρε

Επαφές με ΑΕΚ Λάρνακας για Ασούμπρε

Οι συζητήσεις για τη Λαμία της νέας χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει και ένα από τα πρώτα θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι τι θα συμβεί με αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Από τους συνολικά 28 ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ της η ομάδας μας στο τέλος της φετινής περιόδου, μόλις οι 9 θα εξακολουθήσουν και μετά τον Ιούνιο να ανήκουν σε αυτή. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα παραμείνουν στην πόλη μας και τη νέα χρονιά, εφόσον υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να υπάρξει συναινετικό «διαζύγιο».

Αυτοί που παραμένουν

Σε θεωρητικό επίπεδο λοιπόν, αν δεν υπάρξει κάποια απρόσμενη λύση συμβολαίου, τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και του χρόνου θα φοράνει ο Παναγιώτης Κατσίκας, ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο Μαρκ Ασίγκμπα, ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο Μάρκο Μπλάζιτς, ο Νίκος Τσούκαλος, ο Τάσος Καραμάνος και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Τα συμβόλαια που λήγουν

Το μεγάλο «αγκάθι» για τους «κυανόλευκους» είναι τα συμβόλαια που λήγουν. Μιλάμε για 15 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η Λαμία θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να διαπραγματευτεί νέα συμβόλαια.

Πρόκειται για τους Μπόγια Σαράνοβ, Γιώργο Μπαντή, Ντάνιελ Αντέτζο, Βασίλη Πλιάτσικα, Ανέστη Αναστασιάδη, Χρήστο Καρυπίδη, Ιορδάνη Παπαργυρίου, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντάνι Μπεχαράνο, Ελίνι Δημούτσο, Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουάν Τομάς, Πίτι, Θάνο Καραγκούνη και Χερόνιμο Μπαράλες.

Με τους περισσότερους από τους από πάνω ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ενώ σε μερικές περιπτώσεις έχει γίνει και πρόταση ανανέωσης.

Συμφωνία ωστόσο δεν υπάρχει με κανέναν, τη στιγμή που ούτως, ή άλλως μερικοί ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους να συνεχίσουν.

Αυτοί που δεδομένα φεύγουν

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Οι δανεικοί Νίκος Μελίσσας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Ζαν Λουκ Ασούμπρε.

Οι δύο πρώτοι επιστρέφουν δεδομένα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου και ανήκουν, με τον πρώτο να είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην καριέρα του στο Βόλο και τον δεύτερο να συμμετέχει στην προετοιμασία της «Ένωσης», πριν αποφασιστεί αν θα του δοθεί η ευκαιρία.

Όσον αφορά τον Ασούμπρε, υπάρχει διάθεση τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη Λαμία και την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και ανήκει, για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο παίκτης να παραμείνει «κυανόλευκος».

Αυτή τη στιγμή όλες οι πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, χωρίς να υπάρχουν τελικές επαφές ακόμα.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες πριν το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, λύθηκε το συμβόλαιο του Ντένις Επστάιν που επιστρέφει στη Γερμανία.

Πηγή: lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top