Ο Καβάνι έχει πάντα το μυαλό του στην Νάπολι

Ο Καβάνι έχει πάντα το μυαλό του στην Νάπολι

Ο Έντινσον Καβάνι θα ήταν ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νάπολι, όχι όμως με την τωρινή διοίκηση του συλλόγου.

Οι σχέσεις του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν είναι καλές, ωστόσο αυτό δεν έχει φθείρει τα συναισθήματα του Ουρουγουανού άσου για την πρώην ομάδα του.

Ο Καβάνι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νάπολι στο μέλλον, καθώς αυτή η σκέψη περνά από το μυαλό του, με την προϋπόθεση όμως να μην βρίσκεται ο Ντε Λαουρέντις στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

«Τα τρία χρόνια στη Νάπολι ήταν εξαιρετικά. Η πόλη μου έδωσε τα πάντα. Αναγνωρισιμότητα, βελτίωση, παγκόσμια φήμη. Αισθάνομαι τόσα πολλά όταν ακούω το όνομα Νάπολι. Συζήτησα με την οικογένειά μου την προοπτική να επιστρέψω και πραγματικά θα ήθελα να γυρίσω μια μέρα, αλλά μόνο αν ο τωρινός πρόεδρος φύγει. Πάντα έλεγα πως αυτό αποτελούσε τη μόνη προϋπόθεση. Έχω τόσο ισχυρούς δεσμούς με την πόλη που θα επέστρεφα χωρίς δεύτερη σκέψη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Καβάνι

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE