ΕΛΛΑΔΑ: Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα - Μπήκαν με το όχημα μέσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα - Μπήκαν με το όχημα μέσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αρβανίτου και Παπανδρέου.

Οι ληστές ήταν καλά οργανωμένοι και οπλισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr από κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις και στη συνέχεια ένας μεγάλος κρότος. Οι δύο εκρήξεις ήταν τα ΑΤΜ που ανατινάχθηκαν και ο κρότος ήταν ένα αυτοκίνητο που «μπούκαρε» μέσα στην τζαμαρία της τράπεζας.

Δίπλα στην τράπεζα υπάρχει ένας φούρνος, στον οποίο εργαζόταν ο ιδιοκτήτης.

Ο τελευταίος φέρεται να βγήκε στον δρόμο για να δει τι έχει συμβεί. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς, οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι κάτοικοι πετάχτηκαν μέσα στον ύπνο τους και έντρομοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE