Θύμα κλοπής πρωταγωνίστρια της κυπριακής TV - Έκκληση για βοήθεια

Θύμα κλοπής πρωταγωνίστρια της κυπριακής TV - Έκκληση για βοήθεια

Κακά νέα ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε και στο 'Μπρούσκο'.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζόυς Ευείδη έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου ανακοίνωσε πως μέσα στο τραμ, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, της έκλεψαν το πορτοφόλι, που είχε μέσα πράγματα ανεμίκτίμητης αξίας για την ίδια.

Ανέφερε ότι ήταν του πατέρα της και είχε δύο φωτογραφίες του μέσα, ζητώντας βοήθεια από τους διαδικτυακούς φίλους της, αν κάποιος τύχει και το βρει κάπου πεταμένο να την ενημερώσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE