ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς Ομοιοπαθητικούς το ΓΕΣΥ- Ξεχωριστή χρέωση για τους ασθενείς

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς Ομοιοπαθητικούς το ΓΕΣΥ- Ξεχωριστή χρέωση για τους ασθενείς

Ξεχωριστά θα πρέπει χρεώνονται όσοι ασθενείς επιθυμούν να επισκεφθούν συμβεβλημένο στο Γενικό Σχέδιο Υγείας ιατρό και ο οποίος εξασκεί παράλληλα την ομοιοπαθητική.

Όπως ενημερώθηκε το ThemaOnline από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΓΕΣΥ, την Πέμπτη (16/5), οι ομοιοπαθητικοί ιατροί, δεν συμπεριλαμβάνονται στους ιατρούς που εντάσσονται στο Σχέδιο, καθώς όπως μας λέχθηκε η ομοιοπαθητική δεν είναι καν ειδικότητα.

Πάντως, σε ερώτηση μας για το τι γίνεται σε περίπτωση που ένας Γενικός Ιατρός, επιθυμεί να παρέχει και υπηρεσίες ομοιοπαθητικής, τότε ο ασθενής θα πρέπει να χρεώνεται ξεχωριστά, καθώς δεν καλύπτονται από το ΓΕΣΥ.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE