ΚΟΠ: Αυτοί είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ παίκτες και προπονητές στην Κύπρο!

ΚΟΠ: Αυτοί είναι οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ παίκτες και προπονητές στην Κύπρο!

Οι κορυφαίοι που θα βραβευτούν στη γιορτή της ΚΟΠ στις 20 του Μάη.

Κορυφαίος προπονητής του Πρωταθλήματος Cyta μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας ο Πάολο Τραμεζάνι του ΑΠΟΕΛ.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος Cyta, επίσης μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας ο Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ.

Οι προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας ψήφισαν ως κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή του Πρωταθλήματος Cyta το Ματία Σπόλιαριτς της Αλκής.

Οι προπονητές των ομάδων του Πρωταθλήματος Νέων U19 ψήφισαν ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης της Ανόρθωσης ψηφίστηκε από τους προπονητές ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 17 ετών.

Στο Πρωτάθλημα Γυναικών, κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων του Γυναικείου Πρωταθλήματος η Ελένη Μάρκου των Apollon Ladies.

Ο Τάσος Σκαμπύλης της Ομόνοιας ψηφίστηκε από τους προπονητές του Πρωταθλήματος Futsal ως ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος Futsal.

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στο Futsal ψηφίστηκε από τους προπονητές ο Αλέξης Τσίτσος της Αραράτ / Fonbet.

Κορυφαίοι διαιτητές της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 έχουν αναδειχτεί ο Γιώργος Νικολάου και ο Τιμόθεος Χριστοφή και κορυφαίοι βοηθοί διαιτητές ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Μάριος Καλογήρου.

Στη γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ θα ανακοινωθεί επίσης το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και θα βραβευτεί ο ποδοσφαιριστής που το πέτυχε. Θα βραβευτούν επίσης οι πρώτοι σκόρερ των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Στη Γ’ Κατηγορία πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Παναγιώτου της Ομόνοιας Ψευδά. Στην Α’ και στη Β’ Κατηγορία το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής.

Όπως κάθε χρόνο, θα δοθούν ειδικές τιμητικές βραβεύσεις που θα ανακοινωθούν το βράδυ της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE