ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 16/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απαγωγής και βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος καταζητείτο από τις 10 Μαΐου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και βιασμού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 στην επαρχία Πάφου.

Την Πέμπτη 16/05 συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE