ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γκενκ είναι πρωταθλήτρια Βελγίου, αφού μπορεί να είδε την Άντερλεχτ να της παίρνει ισοπαλία με 1-1, αλλά η Σταντάρ κέρδισε στο ντέρμπι της Λιέγης την Μπριζ και της χάρισε το «στέμμα».

Η αγωνία είχε πιάσει «κόκκινο», αφού η Κλαμπ είχε μειώσει σε απόσταση 3 βαθμών από την πρωτοπόρο, αλλά η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν έμελλε να χαρεί από την προτελευταία αγωνιστική χάρη στη μαχητικότητα της Σταντάρ, που επικράτησε με 2-0 των περσινών πρωταθλητών, παρότι έπαιξε για 60 λεπτά με 10 παίκτες.

Ξεκινώντας από το «Parc Astrid», το ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για την Γκενκ, που ευτύχησε μόλις στο 11ο λεπτό να προηγηθεί με τον Χέϊνεν να σκοράρει ανενόχλητος, με τον Μάχλε να του δίνει πάσα… πάρε-βάλε μέσα στη μικρή περιοχή, όπου δεν τον μάρκαρε κανείς. Οι «μωβ», πάντως, δεν τα παράτησαν και στο 65′ ο Μπολασί έκανε καλύτερο άλμα στην υποδειγματική σέντρα του Σαλαμάκερς και ισοφάρισε, φέρνοντας σε «αναμμένα κάρβουνα» την αντίπαλο της Άντερλεχτ.

 

 

Την ίδια ώρα, όμως, η Σταντάρ κατάφερνε αρχικά με εύστοχο πέναλτι του Μαρίν στο 68ο λεπτό και ύστερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του ιδίου ένα λεπτό πριν μπει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, να λυγίσει την Κλαμπ Μπριζ, που σε περίπτωση δικής της νίκης θα μείωνε στους 2 βαθμούς και όλα θα παίζονταν την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στην ίδια και την Γκενκ, ενώ όλα έμοιαζαν ευνοϊκά με την κόκκινη κάρτα στον Φέ στο 30ό λεπτό. Κάπως έτσι, όμως, η Γκενκ τα κατάφερε και πήρε τον 4ο τίτλο στην ιστορία της.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top