ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στην εντατική ιδιοκτήτης καταστήματος – Έπεσε από ύψος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στην εντατική ιδιοκτήτης καταστήματος – Έπεσε από ύψος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του ΓΝ Λευκωσίας ιδιοκτήτης καταστήματος στον Πρωταρά, που έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής 17/05, ιδιοκτήτης καταστήματος στον Πρωταρά έκανε εργασίες στην ταράτσα του υποστατικού  όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Με ασθενοφόρο ο άνδρας διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άνδρας φέρει κάταγμα κρανίου, κάταγμα σπονδύλου και θλαστικό τραύμα κεφαλής και η κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE