LIFESTYLE

Γονάτισε μπροστά σε Κύπριο πολιτικό ο Γιώργος Νταλάρας– «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο….» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γονάτισε μπροστά σε Κύπριο πολιτικό ο Γιώργος Νταλάρας– «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο….» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας για την απονομή του βραβείου «Δώρος Λοΐζος» από την ΕΔΕΚ.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει γονατίσει μπροστά στον Βάσο Λυσσαρίδη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στην απονομή του βραβείου, προφανώς για να τον χαιρετήσει.

«Βάσος Λυσσαρίδης, ο αγωνιστής, ο γιατρός, ο δάσκαλος που με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Πήρε τα 99 του χρόνια και ήρθε στην απονομή του βραβείου Δώρος Λοίζος από την ΕΔΕΚ» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Ο Δώρος μπήκε μπροστά και έχασε τη ζωή του στην απόπειρα δολοφονίας κατά του γιατρού από τη χούντα στο πραξικόπημα του ‘74. Δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω τέτοια τιμή. Μαρίνε Σιζόπουλε, αδέλφια, ευχαριστώ!», σημπλήρωσε.

Ο κ. Λυσσαρίδης θυμίζουμε ότι είναι ο ιδρυτής της Ενιαίας Δημοκρατικής Ενώσεως Κέντρου (ΕΔΕΚ).

Όσον αφορά την αναφορά που έκανε και ο Γιώργος στον Δώρο Λοΐζου και στην κ. Λυσσαρίδη, να αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν 30 Αυγούστου το 1974 όταν πραγματοποιήθηκε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Βάσου Λυσσαρίδη, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αρχηγός της νεολαίας της Ε.Δ.Ε.Κ. Δώρος Λοΐζου.

Από τον καταιγισμό ριπών τρεις περαστικοί τραυματίστηκαν και ένας από αυτούς, ο Χρυσήλιος Μαυρομμάτης, που υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε, ζήτησε την άμεση αποκατάσταση της δημοκρατίας, την επιστροφή του Μακαρίου και τον αφοπλισμό των ένοπλων μελών της ΕΟΚΑ Β΄, χαρακτηρίζοντας τους δολοφόνους του Δώρου ως εγκληματικά όργανα της ΕΟΚΑ Β. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top