ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός στην Λευκωσία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Βρέθηκε τυχερός στην Λευκωσία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Μπορεί να μην κέρδισε τα εκατομμύρια που μοίραζε η πρώτη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ την Πέμπτη (16/5) ο παίκτης από την Λευκωσία, ωστόσο βάζει ένα καλό ποσό στον λογαριασμό του.

Στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν τέσσερεις τυχεροί, μεταξύ των οποίων και ένας από την Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, τυχερός που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Παλλουριώτισσα, κερδίζει το ποσό των 7.867,66 ευρώ, όπως και οι υπόλοιποι τρεις.

Το πρακτορείο όπου έπαιξε το δελτίο του είναι το «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΑΣΣΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» στην οδό Αγίου Ανδρέα στην Παλλουριώτισσα στην Λευκωσία.

Ο τυχερός που κέρδισε στην πρώτη κατηογρία το ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ, έπαιξε το δελτίο του στην Κέρκυρα. Να σημειώσουμε ότι το ποσό που θα λάβει ο μεγάλος τυχερός είναι αυξημένο, μάλιστα, καθώς «έγραψε» και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία.

Σημειώνεται ότι ο ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 19/05/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE