Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το Τσίρειο

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το Τσίρειο

Από αύριο το πρωί οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (14/03) στις 16:00 το απόγευμα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (14:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση ξεκινά αύριο (11/03) το πρωί από τα γραφεία του Σωματείου.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο./

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των γραφείων:
Τετάρτη (11/03): 09:00-13:00
Πέμπτη (12/03): 09:00-13:00, 15:00-18:00
Παρασκευή (13/03): 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο (14/03): 09:00-13:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE