ΚΥΠΡΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει 21χρονος στην εντατική - Σφοδρή σύγκρουση με τη μοτοσυκλέτα του

ΚΥΠΡΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει 21χρονος στην εντατική - Σφοδρή σύγκρουση με τη μοτοσυκλέτα του

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 21χρονος, ο οποίος ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκεύης (17/05), σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Αμμοχώστου.  

Γύρω στις 8.10μ.μ. την Παρασκεύη (17/05), ενώ ο 21χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στην οδό Αχερίτου, στις Βρυσούλλες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε μεταλλικό πάσσαλο και στη συνέχεια σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού.   

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ως πολύ σοβαρή.  

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE