ΚΥΠΡΟΣ: Ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας έφυγε παίρνοντας μαζί του φρουρά

ΚΥΠΡΟΣ: Ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας έφυγε παίρνοντας μαζί του φρουρά

Ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έφυγε από τα καθήκοντα του, ωστόσο στο πλευρό του παρέμειναν τέσσερις αστυνομικοί για την προσωπική του ασφάλεια.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Φιλελεύθερος’, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου απέστειλε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας με κοινοποίηση στον Γενικό Ελεγκτή ζητώντας ενημέρωση για ερωτήματα που προκύπτουν.  

Συγκεκριμένα η κα. Χαραλαμπίδου ζητεί όπως ενημερωθεί κατά πόσο ο παυθείς Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, εξακολουθεί να έχει φρουρά δύο ή τεσσάρων αστυνομικών και εάν αυτό συμβαίνει, κατά πόσον υπάρχει έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο, πότε δόθηκε αυτή και στη βάση ποιας αιτιολόγησης. 

Ακόμη η βουλευτής του ΑΚΕΛ, ζητεί να ενημερωθεί εάν και άλλοι πρώην Αρχηγοί Αστυνομίας διατηρούν φρουρά μετά την παύση, παραίτηση και αφυπηρέτηση τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE