ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκε 17χρονη που ελλείπει από το χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκε 17χρονη που ελλείπει από το χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 18:00 της 17 ης Μαΐου 2019, η Nimca Khalif Ahmed, ηλικίας 17 ετών, από τη Σομαλία.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Κατά τον χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε κόκκινη μαντίλα και κόκκινο μακρύ φόρεμα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE