Σημαντική νίκη με δέκα παίκτες για την πρωτοπόρο Ομόνοια

Σημαντική νίκη με δέκα παίκτες για την πρωτοπόρο Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κερδίζοντας εντός έδρας την Δόξα με 3-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Μαντορίνης, Χατζηχρίστου, Καϊάφα, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Πίσση, Χριστάκη, Τσουτσούκη, Στασή, Κυριακίδη και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μακρυγιώργης, Γρούτας, Θεοδώρου, Ναθαναήλ και Κυλίλης.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά, με τον Σπυριδάκη να σημειώνει γκολ για λογαριασμό της δικής μας ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «πράσινοι» αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηχρίστου όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Σπυριδάκη και Θεοδώρου, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει συνέχειας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παραμένει αήττητη στην κορυφή με 39 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που είναι δεύτερος με 37 βαθμούς. Με ενδεχόμενη νίκη το «τριφύλλι» θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE