Στο δρόμο της επιστροφής ο Πιντσέλι

Στο δρόμο της επιστροφής ο Πιντσέλι

Από αύριο η προετοιμασία του Εθνικού θα μπει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Ο Απόστολος Μακρίδης μετά τη νίκη επί του Οθέλλου προσδοκεί σε καλύτερες εμφανίσεις από την ομάδα του που πλέον είναι απαλλαγμένη από τη μεγάλη βαθμολογική πίεση. Ο Πιντσέλι παραμένει αμφίβολος, όμως το γεγονός ότι μπήκε σε πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης είναι ενθαρρυντικό. Είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τη Σαλαμίνα, όμως από τον επόμενο αγώνα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο τιμωρημένος Ταλ και οι τραυματίες Πογιατζής και Μαμαντού θα είναι οι απόντες για τον αγώνα της Κυριακής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE