Φυτανίδης: «Φτάσαμε κοντά στο να πεθάνουμε και την τελευταία στιγμή αναστηθήκαμε”

Φυτανίδης: «Φτάσαμε κοντά στο να πεθάνουμε και την τελευταία στιγμή αναστηθήκαμε”

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του δραματικού αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Αλκή, ο «χρυσός» σκόρερ της Παραλιμνίτικης ομάδας, Σωκράτης Φυτανίδης.

Αναλυτικά:

“Είναι μία από τις στιγμές που θα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή. Κάναμε μεγάλο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Δεν παίξαμε καλά και σύμφωνα με την ποιότητα μας στα πλέι άουτ. Στα τελευταία παιχνίδια βγάλαμε ποιότητα και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν ήταν εύκολο, φτάσαμε κοντά στο να πεθάνουμε και τελευταία στιγμή αναστηθήκαμε”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE