ΦΟΝΟΣ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσακώθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί τον κυνήγησαν και τον σκότωσαν

ΦΟΝΟΣ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσακώθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί τον κυνήγησαν και τον σκότωσαν

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πτώμα άντρα το οποίο εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 19/5 στη παλιά Λευκωσία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που προέκυψαν το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί που συχνάζουν αλλοδαποί όταν για άγνωστη αιτία ξέσπασε καυγάς ο οποίος συνεχίστηκε και εκτός του κέντρου διασκέδασης.

Φαίνεται πως στη συνέχεια οι δράστες ακολούθησαν το θύμα και τον μαχαίρωσαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, αφήνοντας τον αιμόφυρτό μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΟ ΤΑΕ Λευκωσίας μαζεύει υλικά από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένες πληροφορίες γύρω από τα πρόσωπα αυτά.

Ο νεκρός, που δολοφονήθηκε άγρια, είναι αιτητής πολιτικού ασύλου με καταγωγή από το Καμερούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE