Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα φαίρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05), στην Κρήτη. 

Τον άνδρα εντόπισε η οικιακή βοηθός αιμόφυρτο με τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι και αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Ο Ελλαδίτης σε κατάθεση του έδωσε ως δράστη την γυναίκα του Γαλλικής υπηκοότητας. Η 40χρονη γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 40χρονη γυναίκα και ο Ελλαδίτης σύζυγό της έχουν αποκτήσει ένα παιδί, ενώ διατηρούν επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων, στο σημείο που είχαν καυγαδίσει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ακολούθησε το μαχαίρωμα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE