Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καυγά στην Κρήτη

Γυναίκα φαίρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05), στην Κρήτη. 

Τον άνδρα εντόπισε η οικιακή βοηθός αιμόφυρτο με τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι και αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Ο Ελλαδίτης σε κατάθεση του έδωσε ως δράστη την γυναίκα του Γαλλικής υπηκοότητας. Η 40χρονη γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 40χρονη γυναίκα και ο Ελλαδίτης σύζυγό της έχουν αποκτήσει ένα παιδί, ενώ διατηρούν επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων, στο σημείο που είχαν καυγαδίσει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ακολούθησε το μαχαίρωμα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE