Όλα μηδέν!

Όλα μηδέν!

ΑΕΚ και Ομόνοια έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο ημίχρονο, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λιγοστές οι ευκαιρίες, ενώ ο ρυθμός δεν είναι και ο καλύτερος.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 12′ έχασαν μοναδική ευκαιρία για ανοίξουν το σκορ. Ο Ραμίρεζ βγήκε απέναντι από τον Χριστοδούλου, έκανε το σουτ, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μετά το 15λεπτο, η ομαδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε δύο ευκαιρίες με σουτ των Γιάννου και Λαρένα, να μην βρίσκουν στόχο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ στο 34′ δέχτηκε μια ωραία κάθετη πάσα από τον Κάσες, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καθόλου καλό και η μπάλα έφυγε έξω. Στο 43′ ήταν σειρά της Ομόνοιας να απειλήσει με το καλό σουτ του Κατελάρη όμως ο Χριστοδούλου και πάλι ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE