Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή» – Σιαθάς: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι…»

Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή» – Σιαθάς: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι…»

Δηλώσεις στην Cytavision έκαναν μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, δύο νεαροί «ερυθρόλευκοι», ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Δημήτρης Χρυσοστόμου και ο Θεοδόσης Σιαθάς.

Ανάμεσα σε άλλα είπαν:

Χρυσοστόμου: «Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα και μακάρι να συνεχίσω έτσι. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία.

Ο πάγκος ήθελε πάρα πολύ να σκοράρω και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Ευχαριστώ σε όλους όσοι πιστεύουν σε μένα».

Σιαθάς: «Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για τη Νέα Σαλαμίνα, όπου πετύχαμε ωραία πράγματα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να καθιερωθώ και σιγά σιγά τα καταφέρνω.

Αυτός είναι ο στόχος των πιτσιρικάδων, αν μας δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE