Αινιγματικός Κίνγκσλεϊ: «Θα συζητήσω με την οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει»

Αινιγματικός Κίνγκσλεϊ: «Θα συζητήσω με την οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος», ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ονιέγκμπου Κίνγκσλεϊ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και δώσαμε μία ακόμη χαρά στον κόσμο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας για φέτος και τώρα θα πάω σπίτι να δω την οικογένεια μου και την κόρη μου.

Η οικογένεια μου είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θα συζητήσω με την οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει όσον αφορά το μέλλον μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE