Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Στο τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην Αγία Νάπα, έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Ελληνοκύπριος Ανδρέας Ανδρέου.

Ο 22χρονος από το Φρέναρος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε άνδρας από το Πακιστάν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο δρόμο Αγίας Νάπας - Κάβο Γκρέκο.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφεραν ζώνη ασφαλείας. 

Από την σύγκρουση ο Ανδρέας, που ήταν οδηγός της μοτοσικλέτας έχει τραυματιστεί σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σημειώνεται ότι ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ δεν ήταν κάτοχος ούτε άδειας οδηγού μοτοσικλέτας. 

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού, έχει ενημερωθεί για τα δυσάρεστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE