Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Τραγωδία στην Αγία Νάπα – «Έσβησε» ο 22χρονος Ανδρέας

Στο τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην Αγία Νάπα, έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Ελληνοκύπριος Ανδρέας Ανδρέου.

Ο 22χρονος από το Φρέναρος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε άνδρας από το Πακιστάν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο δρόμο Αγίας Νάπας - Κάβο Γκρέκο.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφεραν ζώνη ασφαλείας. 

Από την σύγκρουση ο Ανδρέας, που ήταν οδηγός της μοτοσικλέτας έχει τραυματιστεί σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σημειώνεται ότι ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ δεν ήταν κάτοχος ούτε άδειας οδηγού μοτοσικλέτας. 

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού, έχει ενημερωθεί για τα δυσάρεστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE