ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Νέες προσπάθειες εντοπισμού της σορού της Μαρικάρ – Ενισχύεται η ομάδα ερευνών

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Νέες προσπάθειες εντοπισμού της σορού της Μαρικάρ – Ενισχύεται η ομάδα ερευνών

Άκαρπες ήταν και οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (19/5) στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, ενώ την Δευτέρα (20/5) αναμένεται να επαναρχίσουν.

Παρά τις τρεις προσπάθειες των δυτών την Κυριακή (19/5) δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ούτε αυτή τη φορά, η τρίτη βαλίτσα που αναζητείται στην Κόκκινη Λίμνη, στην οποία σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, εντός αυτής, είναι η σορός της Μαρικάρ.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν την Δευτέρα (20/5) με την ενισχυμένη πλέον ομάδα δυτών. Την Κυριακή (19/5) επιχείρηση και τέταρτος δύτης στην λίμνη.

Επίσης, την Δευτέρα (20/5) θα υπάρξει βοήθεια και από το Τμήμα Χωρομετρίας, η οποία αναμένεται να βοηθήσει στην σηματοδότηση σημείων, στην βάσει όσων κατέγραψε το σόναρ το προηγούμενο διάστημα, στην Λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE