Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Παρά τις τρεις προσπάθειες των δυτών την Κυριακή (19/5) δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ούτε αυτή τη φορά, η τρίτη βαλίτσα που αναζητείται στην Κόκκινη Λίμνη, στην οποία σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, εντός αυτής, είναι η σορός της Μαρικάρ.
Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν την Δευτέρα (20/5) με την ενισχυμένη πλέον ομάδα δυτών. Την Κυριακή (19/5) επιχείρηση και τέταρτος δύτης στην λίμνη.
Επίσης, την Δευτέρα (20/5) θα υπάρξει βοήθεια και από το Τμήμα Χωρομετρίας, η οποία αναμένεται να βοηθήσει στην σηματοδότηση σημείων, στην βάσει όσων κατέγραψε το σόναρ το προηγούμενο διάστημα, στην Λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις