ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Πάλευαν» περισσότερο από δύο ώρες με τις φλόγες - Διερευνώνται τα αίτια

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Πάλευαν» περισσότερο από δύο ώρες με τις φλόγες - Διερευνώνται τα αίτια

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην Επαρχία Λεμεσού, κατέκαυσε συνολική έκταση 3 ½ περίπου εκταρίων

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 19.54 της Κυριακής (19/5) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα νότια του χωριού Κοιλανίου, στην Λεμεσό, στην περιοχή Μούττι του Αφάμη.

Ανταποκρίθηκαν 4 συνολικά στελεχωμένα Πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Πόλης και Υπαίθρου Λεμεσού (Μονιάτη και Πάχνας) και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.26.

Επιπρόσθετα στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλε και 1 Φορητή Πυροσβεστική Μονάδα του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση 3 ½ περίπου εκταρίων.

Τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE