ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Πάλευαν» περισσότερο από δύο ώρες με τις φλόγες - Διερευνώνται τα αίτια

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Πάλευαν» περισσότερο από δύο ώρες με τις φλόγες - Διερευνώνται τα αίτια

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην Επαρχία Λεμεσού, κατέκαυσε συνολική έκταση 3 ½ περίπου εκταρίων

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 19.54 της Κυριακής (19/5) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα νότια του χωριού Κοιλανίου, στην Λεμεσό, στην περιοχή Μούττι του Αφάμη.

Ανταποκρίθηκαν 4 συνολικά στελεχωμένα Πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Πόλης και Υπαίθρου Λεμεσού (Μονιάτη και Πάχνας) και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.26.

Επιπρόσθετα στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλε και 1 Φορητή Πυροσβεστική Μονάδα του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση 3 ½ περίπου εκταρίων.

Τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE