Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Ένταλμα σύλληψης 249 γκιουλενιστών στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για 249 πρόσωπα στο τουρκικό ΥΠΕΞ, τα οποία φέρονται να προσλήφθηκαν τις χρονιές 2010, 2011, 2012 και 2013 στις εξετάσεις κατά τις οποίες υπήρξε διαφθορά υπέρ των μελών της οργάνωσης FETO (γκιουλενιστές).

Ήδη έχουν συλληφθεί 78 άτομα και αναζητούνται τα υπόλοιπα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τα 275 άτομα που συμμετείχαν στις εξετάσεις ξένης γλώσσας διαπιστώθηκε ότι οι 249 είχαν σχέσεις με την οργάνωση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του συστήματος εφαρμογής ByLock που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE