Σε τηλεμαχία καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Κυπριανού – «Να πείσει τον κόσμο» - VIDEO

Σε τηλεμαχία καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Κυπριανού – «Να πείσει τον κόσμο» - VIDEO

Έντονη κριτική ασκεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Άντρος Κυπριανού, αναφερόμενος στη δήλωσή του περί «μηδενικών» ενώ παράλληλα τον καλεί σε δημόσια συζήτηση πριν τις εκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» της τηλεόρασης του Sigma, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κάλεσε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη σε δημόσια συζήτηση για τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια των θητειών του.

Ο κύριος Κυπριανού ανέφερε πως κατά την εν λόγω συζήτηση θα διορθωθεί και το αρνητικό κλίμα που καλλιεργήθηκε το τελευταίο διάστημα και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο κυπριακός λαός.

Αξίζει να σημειωθεί πως πιο πριν, ο Άντρος Κυπριανού, ανέφερε πως τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όσο και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, «δεν έχουν μάθει ν’ ακούν απόψεις και θέσεις διαφορετικές από τις δικές τους».

Συνεχίζοντας ο κύριος Κυπριανού είπε πως Προεδρικό και Πινδάρου, «αντιδρούν με έναν τρόπο έντονο, με έναν τρόπο υβριστικό».

Δεν έμεινε όμως στην άμυνα αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να είμαστε μηδενικά εμείς που εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυπριακού λαού, και ο Πρόεδρος να χαρακτηρίζει αρίστους τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, τον Ιωνά Νικολάου, τον Χάρη Γεωργιάδη, και θα μπορούσα να κατονομάσω κι άλλους πολλούς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE