Φοιτήτρια από την Πάτρα πήρε «αριστεία» στο... πορνό! Κέρδισε συμβόλαιο με τον Σειρηνάκη

Φοιτήτρια από την Πάτρα πήρε «αριστεία» στο... πορνό! Κέρδισε συμβόλαιο με τον Σειρηνάκη

Μια 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό πορνό και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η φοιτήτρια, η οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες που βλέπετε, σύμφωνα με τον παραγωγό ταινιών για ενηλίκους, Δημήτρη Σειρηνάκη, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά γιατί ήθελε να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές της στιγμές. 

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Δημήτρης Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ». 

Μάλιστα, μας αποκάλυψε πως στο διαγωνισμό που διοργάνωσε, αρκετά ήταν τα ζευγάρια που έστειλαν τα ερασιτεχνικά τους βίντεο, «η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αυτό που αποκόμισα είναι ότι δεν το έκαναν μόνο για τα χρήματα, αλλά και γιατί το γούσταραν». 



Πάντως, στην περίπτωση της φοιτήτριας δεν αποκαλύπτεται αν ο παρτενέρ ήταν το αγόρι της, ή κάποιος φίλος που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE