Κέρδισαν και εκτός έδρας και στέφθηκαν πρωταθλητές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέρδισαν και εκτός έδρας και στέφθηκαν πρωταθλητές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Κ18, Α2 κατηγορίας, πανηγύρισε η ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.
Μετά τη νίκη της, στο εντός έδρας, πρώτο παιχνίδι νίκησε το Youth Stars και εκτός έδρας με 69-48 και έτσι, με σκορ νικών 2-0, κατέκτησε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.
Από την άλλη, το Youth Stars δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας και να έφθανε στην ισοφάριση του σκορ νικών, για να πήγαινε η σειρά, σε τρίτη αναμέτρηση.
Πηγή: www.basketball.org.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE