Άφησαν μία κότα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άφησαν μία κότα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «κότες που το ξανάσκασαν», μετά τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού άφησε μια κότα στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι δεν κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να κερδίζει την αναμέτρηση άνευ αγώνος με 20-0.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μάλιστα, άφησαν το… στίγμα τους, καθώς στον πάγκο του Ολυμπιακού άφησαν μια κότα στον πάγκο που θα καθόταν η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, άλλωστε, είχε κάνει λόγο για «κότες που το ξανάσκασαν», μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ την περασμένη Τετάρτη (15/05).

Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE