ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Μπαίνουμε για τα καλά στο Καλοκαίρι - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Μπαίνουμε για τα καλά στο Καλοκαίρι - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται.

Την Τρίτη (21/5) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (22/5), την Πέµπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/5) περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες, ψηλές ή και µέσες, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο µέχρι την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, για να κυµανθεί αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE