ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ: Από θύματα θύτες – Συνελήφθησαν ο 57χρονος και ο γιος του – Καταζητείται ο 21χρονος

Στην σύλληψη του 57χρονου και του γιου του, στο σπίτι των οποιών εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός το βράδυ της Δευτέρας (20/5), προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο γιο του 57χρονου, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού της οικίας 21χρονου.

Ο 57χρονος συνελήφθη για υπόθεση απειλών. Φέρεται να απείλησε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του 21χρονου, στην οικία του οποίου εξερράγη βόμβα, τύπου μολότοφ, επίσης το βράδυ της Δευτέρας (20/5).

Σημειώνεται ότι εξ αρχής η Αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο οι δύο υποθέσεις να συνδέονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά υπόθεση ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE