ΚΥΠΡΟΣ

Αποχαιρετά το καλοκαίρι ο Μορέιρα

Αποχαιρετά το καλοκαίρι ο Μορέιρα

Η Ομόνοια ανακοινώσε πως ο τερματοφύλακας, Ζοσέ Μορέιρα, έχει ενημερωθεί σήμερα πως, μετά από απόφαση του Κώστα Καϊάφα δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Μορέιρα, στη μέχρι στιγμής παρουσία του στην Ομόνοια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων», έχει αποδείξει πως, πέραν από ποιοτικός τερματοφύλακας και σωστός επαγγελματίας, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας παραμένει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το σωματείο, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, συνεχίζει τον προγραμματισμό του, με γνώμονα την αναγκαιότητα περαιτέρω μείωσης του προϋπολογισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top