Έκανε πλάκα η Πόρτο

Έκανε πλάκα η Πόρτο

Καταιγιστική η Πόρτο, συνέτριψε στο «Ντραγκάο» τη Βασιλεία με 4-0 και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Champions League.

Η πορτογαλική ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 με το γκολ του Μπραχίμι στο 14’ και «καθάρισε» το παιχνίδι στην επανάληψη όπου πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Ερέρα στο 47’, Κασεμίρο στο 56’ και Αμπουμπακάρ στο 76’ παίρνοντας τη νίκη με το επιβλητικό 4-0. Η Βασιλεία τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Σάμουελ στις καθυστερήσεις.

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο (22’ Μάρτινς Ίντι), Μαϊκόν, Μαρκάνο, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραϊμί (74’ Ρούμπεν Νέβες), Εβάντρο (79’ Κουαρέσμα), Τέγιο, Ερέρα, Αμπουμπακάρ.

Βασιλεία: Βάσλικ, Σάμουελ, Σχαρ (57’ Εμπολό), Σαφάρι, Ζούφι, Φρέι (62’ Κακιτάνι), Ελνένι, Τζάκα, Στρέλερ, Γκάσι (77΄ Κάλα), Γκονζάλεζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE